Verkotu kouluttaa
menestymään verkossa

Katso uusin
MENNEET
Enemmän kauppaa verkosta | Fuengirola
Päivämäärä:
ma 06.03.2023
Aika:
18-20
Kesto:
2 tuntia
Osoite:
Plaza de los Pacos 1, Edificio el Condor, Fuengirola
Lisätietoja:

Tervetuloa Fuengirolan Pacosintuvalle, Fuengirolan kotikoululle, perehtymään digitaalisen kaupankäynnin tärkeisiin menestystekijöihin. Tutustumme kahdessa tunnissa keskeisimpiin digistrategioihin ja -taktiikoihin suomalaisen pähkinäsuklaan & salmiakin voimalla. Ja selvitetään, mitä on seuraavaksi tehtävä, jotta liiketoiminta verkossa saadaan kasvuun. Bienvenidos!

Hinta:
Ilmainen
Ilmoittaudu

Haluaisitko sinäkin enemmän kauppaa verkosta?

Vietämme suuren osan valveillaoloajastamme digitaalisissa kanavissa. Siksi on keskeistä, että sinunkin liiketoimintasi näkyy siellä tehokkaasti. Kilpailijasi tekee juuri nyt parhaansa, jotta voisi peitota sinun yrityksesi näkyvyyden, nousta ylemmäksi hakutuloksissa, lähettää relevantimpia sähköposteja, saada enemmän videokatselukertoja ja sitoutumista somessa tai kasvattaa lukijakuntaa blogissa.

Kuitenkaan moni yritys ei ole vielä tehnyt yksinkertaisimpiakaan perustoimia menestyäkseen paremmin verkossa, saati kasvattaakseen digitaalista liiketoimintaansa merkittävästi. Tule siis kuuntelemaan, mitkä ovat ne tärkeimmät askeleet perusasioiden kuntoon saattamiseksi!

Tämä ei maksa sinulle mitään, siksi tässä on vain voitettavaa.

Näkemisiin siis pian Pacosintuvalla!